نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن کباب مرغ يوناني

آموزش و نحوه درست کردن کباب مرغ يوناني

آشپزي

مواد لازم

سينه يا ران مرغ بدون استخوان                   500 گرم
سير                                                    1 تا 2 حبه
پودر جعفري                                           2 قاشق سوپخوري
پودر اورگانو                                            2/1 قاشق سوپخوري
آويشن                                                 1 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه                                         2 تا 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون                                            3 تا 4 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سياه                                   مقداري
سيخ چوبي                                            به ميزان لازم

طرز تهيه

گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتي خرد مي کنيم. سير رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ريخته و پودر جعفري، پودر اورگانو، آويشن، آب ليموي تازه، روغن زيتون ونمک و فلفل سياه را به مدت 2 دقيقه خوب مخلوط کنيد و سپس در هر سيخ چوبي 3 تا 4 تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقيقه الي 10 دقيقه با درجه زياد کباب پز برقي و يا مدت 5 الي 6 دقيقه براي هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمي روغن سرخ کردني، سرخ نماييد و با ديپ ماست ميل نماييد.اين غذا را با گوشت گوسفند هم مي توان طبخ نمود.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-128.html

کباب





:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: